top of page

A CÉG

Fő üzletágunk a  teljes körű pályázat menedzsment, amelynek keretében kizárólag sikerdíjas konstrukcióban a következő szolgáltatásokat kínáljuk: pályázatfigyelés, forrástérkép készítés, pályázatírás, után követés, igény szerinti közreműködés a pályázat teljes életútja alatt, kapcsolódó kommunikációs megoldások. Szintén vállaljuk elutasított pályázatok kezelését, átdolgozását és ismételt benyújtását.

A pályázat menedzsment szolgáltatásunkhoz szorosan kapcsolódik hitel üzletágunk, amelynek két fő célje van. Az első, hogy szükség esetén kiegészítsük a vissza nem térítendő pályázati forrásokat. A másik, hogy tőkéhez juttassuk azokat a vállalkozásokat, amelyek valamilyen okból nem juthatnak vissza nem térítendő támogatásokhoz. Bármelyikről is legyen szó, tanácsadóink a teljes folyamatot átfogják a forrás feltérképezésétől a szerződéskötésig.

Minőség iránti elkötelezettségünk az ingatlan fejlesztési projektjeinkben is visszaköszön. Kizárólag prémium minőségű lakó- és üzleti ingatlanokat fejlesztünk, amelyeket saját magunk üzemeltetünk vagy értékesítünk.

CÉGVEZETÉS

Moldvay István
ügyvezető
Fehér Attila
vezető tanácsadó
Moldvayné Dr. Üski Krisztina
ingatlanfejlesztési vezető
Veszprémi Evelin
ügyfélkapcsolati vezető
bottom of page